Praktijkinformatie – Medisch Centrum West Kerkrade – Kerkrade
Header afbeelding
Medisch Centrum West Kerkrade
Kampstraat 45 6466 BR
Kerkrade

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Sinds Januari 2017 is Medisch Centrum West Kerkrade overgenomen door Donna Bosch-Lenders. Zij levert samen met haar collega huisartsen en alle anderen binnen het centrum zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt.

Doordat de zorgvraag door de jaren heen aan het veranderen is, zult u als patiënt ook merken dat er veranderingen zijn in de praktijk. Niet alles gaat meer zoals u dat gewend was. Zo proberen we de patient zo goed mogelijk te helpen, door al bij het maken van de afspraak meer vragen te laten stellen door de assistentes. Zij zijn daarvoor opgeleid en worden begeleid door een huisarts indien dat nodig is. Uw afspraak proberen we op deze manier voor u zo passend mogelijk te maken.

Daarnaast zult u ook gemerkt hebben dat er meerdere disciplines nu ook spreekuur doen in de praktijk. Zo is er om de week een Internist in de praktijk en wekelijks een Specialist Ouderengeneeskunde. Hiermee brengen we de zorg nog meer zo dicht mogelijk bij de patient. We blijven als zorgverleners de zorg zo goed mogelijk evalueren om het voor u als patient zo goed mogelijk bereikbaar en beschikbaar te houden.

Heeft u al een account aangemaakt? U kunt dan online een afspraak maken en eventueel uw chronische medicatie bestellen. Dat zorgt voor nog meer gemak voor u als patiënt. Ook is de app ‘zorg online’ beschikbaar hiervoor.